Ако още важи, 2 кутийки + механични заготовки. Без електроники.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Форумна поръчка за ключове и кутии за ключове за Алфа Ромео 159
Collapse
X
-
Колеги, пускам поръчката. Направих списък на всички поръчали в тази тема и на Л.С. За сега ще поръчам само кутиите с металната част. Ключа с електрониката - както писах по-рано, когато изясним цената с производителя.
Молбата ми е всеки поръчал да ми драсне един имейл на marin.manolov@gmail.com с ника от форума, име, адрес и телефон за доставка с куриер. Ако има няколко колеги от едно населено място мога да изпратя обща пратка. Предполагам поръчката ще пристигне първа седмица на Март. Седмица по късно има пътуване до Пловдив - Пазарджик - на колегите от там мога да ги предам лично ако искат.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
малък up dateДнес изпратиха кутийките, до вчера бяха в отпуска заради новата им година и фестивалите след нея, та малко се забавиха нещата. Предполагам в понеделник-вторник пратката ще е при мен. Още ден да се забавя заради митницата и започвам да разпращам.
Извинявам се, за забавянето, но нацелихме период на празнициAlfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Първоначално публикувано от marin_mv Покажи съобщениемалък up dateДнес изпратиха кутийките, до вчера бяха в отпуска заради новата им година и фестивалите след нея, та малко се забавиха нещата. Предполагам в понеделник-вторник пратката ще е при мен. Още ден да се забавя заради митницата и започвам да разпращам.
Извинявам се, за забавянето, но нацелихме период на празници
Евала за ентусиазма !
Очакваме си кутиитеAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Колеги, пратката пристигна, утре трябва да успея да я взема от митница.
Незнам дали утре ще успея и да ги разпратя, ако не - в четвъртък. Ще пиша пак като ги пусна по куриерите.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
И снимка на реално ключеАз съм доволен от качеството. Утре пускам пратките към всички.
Благодаря за коректността на всички колеги които заявиха бройки и ми изпратиха данни за получаването им. Надявам се да останате доволни.
Продължавам да действам за ключовете с електрониката, при развитие ще пиша тук.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Първоначално публикувано от a.parushev Покажи съобщениеБлагодаря и аз! Изглежда перфектно (ще го видим на живо). Какви пари остана за бройка кутийка и отделно за транспорт?
Днес пристигна и логото от Алиекспрес, но нито като качество нито като размер е ОК. Извинявам се на колегите които са разчитали на мен за логото, но няма как да Ви го изпратя, не струва.Last edited by marin_mv; d.m.y г., 00:25.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
Comment